Route

Vanuit Leiden en Oegstgeest: Vanaf het stationsplein in Leiden: onder het spoor door bij het belastingkantoor, dan eerste straat links (afslag Lage Mors). Dat is de Vondellaan. Het gezondheidscentrum Vondellaan is het eerste gebouw (huisnummer 35a) na de ijsbaan (aan de linkerhand) . Voor de deur is meestal voldoende mogelijkheid om te parkeren. Het parkeren kost 10 eurocent per uur voor de eerste twee uur, te voldoen in de parkeermeter rechts vr de ingang van het parkeerterrein.

Vanuit richting Amsterdam, Den Haag, A44: Neem vanuit de richting Amsterdam vanaf de A4, net voorbij afrit Hoofddorp, de A44. Vanaf A44: Afrit 8 ( aan het eind linksaf richting Leiden). Na ca 800 meter, bij de 4de stoplichten, rechtsaf, afslag Lage Mors (rechts naast deze stoplichten is een BP-benzinepomp, niet te verwarren met de eerdere Shell-pomp aan uw linkerhand). Deze weg is de Vondellaan. Aan de linkerhand ziet u 100 m verder de ijsbaan (schaatshal). Het volgende gebouw is het gezondheidscentrum (huisnummer 35a). Voor de deur is meestal voldoende mogelijkheid om te parkeren. Het parkeren kost 10 eurocent per uur voor de eerste twee uur, te voldoen in de parkeermeter rechts vr de ingang van het parkeerterrein.

Vanuit richting Rotterdam, A4: Vanaf A4, Afrit 7 (Leiden/ Zoeterwoude-dorp). Dan N 206 volgen (Leiden/ Katwijk). Vervolgens borden Leiden centrum volgen. Na ca 800 meter, bij de 3de stoplichten, rechtsaf, afslag Lage Mors (rechts naast deze stoplichten is een BP-benzinepomp). Deze weg is de Vondellaan. Aan de linkerhand ziet u 100 m verder de ijsbaan (schaatshal). Het volgende gebouw is het gezondheidscentrum (huisnummer 35a). Voor de deur is meestal voldoende mogelijkheid om te parkeren. Het parkeren kost 10 eurocent per uur voor de eerste twee uur, te voldoen in de parkeermeter rechts vr de ingang van het parkeerterrein.

Vanaf Katwijk, Noordwijk, Rijnsburg: Volg de N206 naar Leiden. Onder de A44 door en dan borden Leiden centrum volgen.Na ca 800 meter, bij de 3de stoplichten, rechtsaf, afslag Lage Mors (rechts naast deze stoplichten is een BP-benzinepomp). Deze weg is de Vondellaan. Aan de linkerhand ziet u 100 m verder de ijsbaan (schaatshal). Het volgende gebouw is het gezondheidscentrum (huisnummer 35a). Voor de deur is meestal voldoende mogelijkheid om te parkeren. Het parkeren kost 10 eurocent per uur voor de eerste twee uur, te voldoen in de parkeermeter rechts vr de ingang van het parkeerterrein.

Vanaf Utrecht: A12 richting Den Haag. Neem afrit 12a (Leiden/ Bodegraven / N 11). Volg de N11 helemaal. Bij Leiden gaat u op deze N11 onder de A4 door. Aan het einde (na 21 km op de N11) is een T-splitsing met verkeerslichten. Daar linksaf de snelweg op, en er vrijwel meteen weer af richting Leiden. Volg nu de N206 (richting Voorschoten en later Katwijk en Naturalis). In het verlengde van de Churchilllaan komt u op de doctor Lelylaan. Bij T-splitsing naar rechts, bij de volgende verkeerslichten weer naar rechts (Plesmanlaan). U gaat nu richting Centrum Leiden en na 500 meter ziet u aan de rechterhand een BP-benzinepomp; 20 m verder gaat u rechtsaf (afslag Lage Mors). Deze weg is de Vondellaan. Aan de linkerhand ziet u 100 m verder de ijsbaan (schaatshal). Het volgende gebouw is het gezondheidscentrum (huisnummer 35a). Voor de deur is meestal voldoende mogelijkheid om te parkeren. Het parkeren kost 10 eurocent per uur voor de eerste twee uur, te voldoen in de parkeermeter rechts vr de ingang van het parkeerterrein.

Openbaar vervoer: Vanaf het station NS Centraal is het 900 meter lopen. Verlaat het station aan de voorzijde (aan de zijde van perron 1). Ga rechtsaf. In de verte (op 300 meter afstand) ziet u het belastingkantoor. Steek de weg over die voor het belastingkantoor langs loopt en ga dan naar rechts onder het spoor door. De eerste straat links is de Vondellaan. Aan de linkerhand ziet u 100 m verder de ijsbaan (schaatshal). Het volgende gebouw is het gezondheidscentrum (huisnummer 35a).