Welkom bij Fysiotherapie Vondellaan!

Fysiotherapie Vondellaan Leiden
Naar onze website

Van harte welkom bij Fysiotherapie Vondellaan Leiden, voorheen bekend als Avis Fysiotherapie en al jaren een begrip in Leiden.

U kunt bij ons een afspraak maken voor fysiotherapie, manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie, kinderfysiotherapie, dry needling en haptonomische (zwangerschaps) begeleiding.

Fysiotherapeutische behandeling is ook mogelijk in de avonduren.
Onze ervaren en betrokken therapeuten helpen u graag bij het herstel van de (pijn) klachten aan uw bewegingsapparaat, revalidatie na een operatie of leefstijlcoaching.
Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar www.fysiotherapievondellaan.nl

Een afspraak maken?

telefoon   U kunt ons bellen op 071-576 17 57. Mochten wij niet direct opnemen dan zijn we aan het behandelen en willen wij u vragen in te spreken op het antwoordapparaat. Als u die inspreekt bellen wij u dezelfde dag nog terug.
mailen   U kunt een e-mail sturen naar info@fysiotherapievondellaan.nl. Wij bellen of mailen u binnen een dag terug voor het maken van een afspraak.
website   U kunt een aanmeldformulier (eventueel met verwijsbrief) deponeren in onze brievenbus. U kunt het formulier downloaden op www.fysiotherapievondellaan.nl of ophalen bij onze balie in het gezondheidscentrum.