www.praktijkleidraad.nl

Mobiel: 06-28301961 Email: Mail Linda

Psychologiepraktijk Leidraad

Linda Verhoeven

Gezondheidszorgpsycholoog en Cognitief Gedragstherapeut

Behandeling
U kunt zich bij mij aanmelden voor diagnostiek en behandeling van diverse psychische klachten. Op mijn website kunt u hier meer over lezen. Als u niet zeker weet of ik uw probleem kan behandelen, neem dan gerust contact met mij op. Ik werk volgens de cognitieve gedragstherapie. Cognitieve gedragstherapie (CGt) werkt met concrete aanwijzingen, is bewezen effectief en gericht op spoedig herstel. De behandeling zal zo kort als mogelijk en zo lang als nodig is duren.

Aanmelden
U kunt zich telefonisch of via mijn website (www.praktijkleidraad.nl) aanmelden. Binnen twee werkdagen neem ik contact met u op om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Vervolgens zal er maximaal een week later een adviesgesprek plaatsvinden waarin het behandelplan met u zal worden besproken.

Bereikbaarheid
Op donderdag ben ik in het gezondheidscentrum werkzaam. Dit is de dag waarop u bij mij terecht kunt voor intake- en behandelgesprekken. Van maandag tot en met vrijdag ben ik telefonisch en per mail bereikbaar. Als ik de telefoon niet opneem kunt u mijn antwoordapparaat inspreken en bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Kosten en vergoedingen
Als GZ-psycholoog, ben ik in het BIG register ingeschreven en wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraars. Met alle zorgverzekeraars heb ik een contract afgesloten. Ik dien mijn declaraties dan meteen bij hen in. U heeft recht op vergoeding van de behandeling vanuit de basisverzekering. De behandeling valt wel onder het verplichte eigen risico van de verzekering. Hoeveel behandelingen er zullen worden vergoed hangt af van de ernst van uw klachten en heeft een maximum van 12 sessies.
De behandeling van sommige stoornissen, zoals aanpassingsstoornissen, relatieproblematiek en werkproblematiek worden niet meer vergoed vanuit de basisverzekering. Sommige aanvulende verzekeringen vergoeden dit wel, raadpleeg hiervoor uw verzekeringspolis.
Als u een afspraak wilt afzeggen, dan graag langer dan 24 uur van te voren aan mij doorgeven. Als u een afspraak minder dan 24 uur van tevoren afzegt zal ik de helft van de kosten van de sessie in rekening brengen.
Praktijk Leidraad hanteert een tarief voor zelfbetalers conform het NZa tarief. In 2016 is deze vastgesteld op € 98,00. Het tarief voor een behandelproduct dat niet binnen de basisverzekering van een verzekeraar valt (Overig Zorg Produkt) is door de NZa vastgesteld op € 98,00.

Meer informatie
Voor meer en uitgebreidere informatie kunt u kijken op mijn website www.praktijkleidraad.nl