ChronoMed
Praktijk voor slaapstoornissen en bioritmiek

Praktijk (in het kort):
ChronoMed behandelt problemen in het slapen, waken en in de bioritmiek.
Een mens slaapt gemiddeld een derde van zijn leven en dit wordt meestal als vanzelfsprekend ervaren, tot het even niet meer zo gemakkelijk gaat. Dan kan het een bron worden van irritatie, frustratie en stress. Snelle en adequate interventie kan u dan helpen.

De slaap is de basis voor het functioneren overdag.
Hoewel de slaap vaak gezien wordt als het afronding van de dag, vormt het juist de basis voor de dag die volgt. Een beperkte slaap betekent dus een beperkte basis op tal van gebieden. ChronoMed helpt u deze basis weer te herstellen door middel van diagnostiek en behandeling. De behandeling is doorgaans individueel en bestaat gemiddeld uit 6 sessies van 45 minuten.

Een betere slaap beloont u in veelvoud.
Investeren in uw slaap betekent investeren in uw gezondheid, uw mentale veerkracht , uw stemming en uw arbeidsproductiviteit. Onderzoek wijst uit dat goede slapers een langere levensverwachting hebben, minder vaak last hebben van depressies, een beter immuunsysteem hebben, een kleinere kans hebben op overgewicht, minder vaak betrokken zijn bij ongevallen, minder hartkwalen hebben, beter presteren, minder vaak last hebben van diabetes en er een beter sociaal leven op na houden. Waarom afwachten als u er iets aan kunt doen?

Vergoed uit de basisverzekering.
De eerste 8 sessies worden doorgaans vergoed vanuit uw basisverzekering, behoudens de wettelijk vastgestelde eigen bijdrage van €10,-. Hiervoor dient u verwezen te zijn door uw huisarts, bedrijfsarts of specialist. Extra consulten vallen onder uw aanvullende verzekering.

Meer informatie:
Website: www.chronomed.nl
Telefoon: 088-2476666
Email: info@chronomed.nl

Direct aanmelden:
U kunt zich direct aanmelden door op de knop 'Nu Aanmelden' te klikken.