Diëtistenpraktijk Balance

Tilly Zuidema

Gezondheid is een belangrijk onderwerp in de huidige maatschappij.
Naast de bekende medische redenen om een diëtist te consulteren, is het verkrijgen van een gezonde leefstijl ook een reguliere hulpvraag aan het worden.

Hoe gaat de diëtist te werk?
Omdat voeding heel persoonlijk is, wordt er gestreefd naar een behandeling die gericht is op uw persoonlijke situatie. De begeleiding heeft betrekking op uw voeding, inclusief het voedingsgedrag, uw gezondheid en uw manier van leven.

Het eerste consult is meer een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek komen verschillende onderwerpen aan de orde, zoals uw hulpvraag, uw verwachting ten aanzien van de diëtist, dieetgeschiedenis, medische geschiedenis, huidige leefstijl en de werkwijze van de diëtist. Zo kan er een behandelplan opgesteld worden die een optimale begeleiding waarborgt.

In de volgende consulten wordt u begeleid in het vertrouwd raken met het dieet of het voedingsadvies. U krijgt volop suggesties hoe u uw eetgewoonten het beste kunt aanpassen en tips voor speciale gelegenheden, zoals uit eten gaan, feestjes en op vakantie gaan.
Afhankelijk van de complexiteit van het dieet en uw wensen, spreekt u vervolgconsulten af. Langdurige begeleiding is ook mogelijk.

Iedere maandagmiddag houdt diëtiste Tilly Zuidema spreekuur in het Gezondheidscentrum de Vondel bij de heer Voskuil en mevrouw van Klei, huisartsen.
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar: 071- 5 23 50 65 of contact opnemen via onze website: www.balance-dietisten.nl. Hierop vindt u tevens onze andere spreekuurlocaties en meer informatie omtrent diëten en vergoedingswijze.